Tijdloos is het juiste adres voor een totaal interieuradvies.

Door middel van een grondige inventarisatie, al dan niet op lokatie, worden eerst uw wensen en eisen in kaart gebracht, om vervolgens een schets te maken van hoe een ruimte eruit moet komen te zien.Daarna volgt dan de daadwerkelijke inrichting. Daarbij kan worden uitgegaan van een gedeeltelijk of een geheel nieuw interieur.

Maatwerk
Ook ontwerpen en fabriceren wij meubelen op maat. Dit geldt zowel voor zitmeubelen en tafels, als voor interieurbouw. In overleg met u wordt er een tekening gemaakt waar al uw wensen in zijn verwerkt. Daarna vindt de matriaalkeuze plaats en worden de kleuren gekozen.
De fabricage en eventuele plaatsing is in handen van vakmensen.

Al met al is “Tijdloos” het juiste adres voor een advies wat bij u past. Afhankelijk van uw wensen, maar altijd met behulp van ons professioneel advies.

Wij gaan verder zonder showroom, maar…..
Door bezoeken te brengen met u aan showrooms van onze fabrikanten kunnen wij nog beter als voorheen de collecties aan u tonen. Ook kunnen wij met u het Home Trade Centre en het Europ Trade Centre bezoeken waar diverse interieurfabrikanten bij elkaar hun producten laten zien.
Verder blijft alles zoals u al 24 jaar van ons gewend bent.
Met vriendelijk groeten

Ellie en Jan Leijten

U kunt ook met ons een afspraak maken via E-mail.

info@tijdloos.nl

Voor meer informatie kunt u ook onderstaand formulier invullen.
Uw gegevens met een * = verplicht invullen svp